Case Metacore

Työn ja elämän tasapaino auttaa Metacorea kasvamaan

Metacore on yksi Euroopan nopeimmin kasvavista mobiilipeliyhtiöistä. Vuonna 2022 se valittiin sekä Suomen nopeimmin kasvavaksi teknologiayhtiöksi että Deloitten Technology Fast 50 -voittajaksi. Huikea kasvu vaatii paljon myös henkilökunnalta, siksi Metacore panostaa henkilöstönsä hyvinvointiin, ja onkin edelläkävijä työntekijöidensä arjen helpottamisessa. Tässä Serfino on ollut pitkäaikainen kumppani tarjoten henkilöstölle arvostettuja työsuhde-etuja, kuten kodinhoito-, kokki- ja remontointipalveluita

”Meille work-life balance on erittäin tärkeää. Vain harva yritys tarjoaa tällaista etua työntekijöilleen, mutta meille se on oleellinen vetovoimatekijä. Jopa siinä määrin, että otamme sen aina esille jo rekrytointitilanteessa. Kasvumme ja menestyksemme avain on osaavan henkilöstön löytäminen – myös pelialan ulkopuolelta”, kertoo Metacoren henkilöstöjohtaja Hanna Kontinen.

Serfinon tiimi kuuntelee aktiivisesti henkilöstön toiveita ja tarpeita sekä on fyysisesti läsnä Metacoren toimistolla. Kumppanuus on rakennettu vuosien aikana keskittymällä henkilöstön tarpeiden tarkkaan ymmärtämiseen ja niihin vastaamiseen sekä jatkuvaan innovointiin ja kehittämiseen. Palvelu on rakennettu niin, että se kuormittaa mahdollisimman vähän Metacoren HR-osastoa.

Henkilöstön hyvinvoinnista huolehtiminen sekä tuki työn ja muun elämän yhteensovittamiseen tuovat mahdollisuuden erottua ja vahvistaa yrityksen työnantajakuvaa innovatiivisena ja työntekijöistään huolehtivana organisaationa.

Metacore uudistaa työelämää tarjoamalla henkilöstölleen lisää vapaa-aikaa

Metacoren People Partner Petra Riffard arvostaa työnantajan tarjoamaa konkreettista apua arjen kiireisiin.

”Metacorella kuulin ensimmäistä kertaa, että tällainen henkilökuntaetu on mahdollinen. On upeaa, että voimme itse valita mihin haluamme edun käyttää”, Petra kertoo.

”Serfinon palveluketju on sovittu työnantajan puolelta valmiiksi. Meidän ei tarvitse käyttää aikaa tarjonnan kartoittamiseen ja asioista sopimiseen. Tämä madaltaa kynnystä ottaa palvelu käyttöön. Laskutus menee suoraan palkanmaksun kautta, mikä on sekin näppärää. Kun kerron tästä meidän uusille työntekijöillemme, he ovat vaikuttuneita. Voin vilpittömästi suositella näitä palveluita, sillä ne ovat aidosti helpottaneet omaa arkeani”, Petra kiittää.

Täysiä päiviä tekevä puolitoistavuotiaan pojan äiti korostaa kodinhoitopalvelun merkitystä työ- ja yksityiselämän tasapainottamisessa.

”Kahden viikon välein käyvä ammattitaitoinen siivooja on ollut avaintekijä stressin vähentämisessä. Todella paljon kodinhoitoon liittyvää metatyötä jää pois ja voin keskittyä omaan työhöni ja perheeseeni. Elämä pienen lapsen kanssa on intensiivistä, siivooja ei hätkähdä vaikka seinillä olisi vauvanruokaa eikä arvostele vaikka vastassa olisi millainen sotku. Nyt voin iltaisin rentoutua ja katsoa vaikka telkkaria. Palautumiselle jää aikaa, kun töiden jälkeen ei tarvitse jynssätä kylpyhuonetta”, sanoo Petra.

Useat Metacoren työntekijät hyödyntävät myös Serfinon kokkia, joka valmistaa lapsiperheen arkiruoat valmiiksi jääkaappiin tai auttaa juhlavalmisteluissa, tai he kutsuvat pienremontoijan vaihtamaan tehostetapetin arjen piristykseksi.

Ajankohtaista

Kesän rakastettu klassikko

Kesän rakastettu klassikko

Kokkimme Pauliinan Brita-torttu raparperilla ja mansikalla olkaa hyvä: Brita-tortussa yhdistyvät kaikki hyvän leivoksen ominaisuudet: sopivan kuiva, mutta mehukas ja maukas pohja, sesongin marjojen...

Lue lisää
foorly logo
Copyright © 2024 Serfino Oy

Tietosuojaseloste

Verkkolaskutus

Rekrytoimme

Etusivu

Palvelumme

Ajankohtaista

Hinnasto

Yrityksille

Meistä

Yhteystiedot

Varaa aika

010 206 3700
info@serfino.fi
Serfino Oy
3000548-6

Copyright © 2024 Serfino Oy

Tietosuojaseloste

Verkkolaskutus

Rekrytoimme