Enemmän aikaa siihen, mistä nautit

Yksilöllistä etäopetusta lasten ja perheiden tueksi

Yksityinen etäopetus

Yksityinen etäopetus tukee helposti ja vaivattomasti lapsesi koulumenestystä. Lapsi tai nuori saa yksityisopettajan tuen läksyjen tekoon ja kokeisin valmistautumiseen. Henkilökohtaisesti suunniteltu opetus tukee lastasi ja auttaa lastasi haastamaan oppimisen uudelle tasolle.

Apua kaikkiin tilanteisiin

Yksilöllinen opetus auttaa lasta ja nuorta oppimaan hänelle sopivassa tahdissa. Tuemme jokaisen lapsen omia vahvuuksia. Haluamme osaltamme vahvistaa lasten itseluottamusta ja kehitystä. Etäopetuksessa he saavat kokonaisvaltaista tukea oppimiseen ja paljon onnistumisen kokemuksia. Meillä on opettajia kaikille, oli sitten kyseessä koulupolun alussa olevasta ekaluokkalaisesta tai nuoresta, joka valmistautuu ylioppilaskirjoituksiin.

Etäopetusta toteutetaan videoyhteyden avulla. Opetustilanteessa opettaja on läsnä vain lapsellesi. Opetus on vuorovaikutteista. Lasta autetaan ja tuetaan yksilöllisesti eri kouluaineissa ja kotitehtävissä. Jokaisen oppitunnin jälkeen opettaja voi halutessanne raportoida vanhemmille siitä, mitä tunnilla tehtiin ja miten opetus sujui.

Opetuksessa voidaan keskittyä joko yhteen tai useampaan aineeseen oppilaan tarpeiden mukaisesti. Etäopettajina toimivat opettajiksi valmistuneet tai viimeisten vuosikurssien opiskelijat, joilla on kaikilla pedagogisia opintoja taustalla.

Opetus vaatii onnistuakseen toimivan internetyhteyden sekä yhteydenpitoon sopivan laitteen (tietokone, iPad tai muu vastaava).

Mikäli vanhemmilla on jotain erityistoiveita opettajan suhteen, pyrimme ratkaisemaan myös ne. Kuulemme mielellämme kaikki toiveenne ja valitsemme juuri teidän lastenne tarpeisiin sopivan opettajan.

Työnantaja voi helpottaa työntekijöidensä arkea

Moni yritys on nyt tilanteessa, jossa työntekijät tekevät etätöitä kotona. Työtehtäviin keskittymistä voi helpottaa, jos kotona olevilla lapsilla on saatavilla ohjattua etäopiskelua. Yritykset voivat kustantaa henkilöstölleen etäopettajan joko yksityisopetuksena tai ryhmäopetuksena, johon osallistuu useamman työntekijän lapsi kerralla. Työntekijä maksaa palvelusta vain verotusarvon.

Serfinon etäopetus

  • Yksilöllinen ja vuorovaikutteinen opetus
  • Perheen tarpeiden ja aikataulun mukaan
  • Peruskoulun kaikkiin oppiaineisiin
  • Opettajilla pedagoginen tausta
  • Opetuskielinä suomi, ruotsi ja englanti
  • Opetus ei sido sinua. Irtisanomisaika 1 viikko.

Ota yhteyttä, niin pääset nopeasti helpottamaan arkeasi.

Lue myös muista palveluistamme