Enemmän aikaa siihen, mistä nautit

Kämp Collection Hotels & Serfino yhteistyö Kira Kososen kanssa

Sinun on aika nauttia arjesta ja ottaa aikaa itsellesi!

Serfino ja Kämp Collection Hotels tekee yhteistyötä Kira Kososen kanssa.

Haluamme tarjota apua ja aikaa rentoutumiseen ja tämän takia olemme luoneet paketin, jossa Kiran seuraajat eli sinä pääset rentoutumaan hotelliin siksi aikaa, kun kotonasi siivotaan paikat puhtaaksi ja kokkimme tekee arkiruokaa valmiiksi jääkaappiin.

Serfinolla tarjoamme myös muitakin palveluita, jotka tuovat takuulla helpotusta ja laatua elämään. Näitä palveluita ovat muun muassa:

  • Asiointi- ja assistenttipalvelut
  • Kodinhoito / siivous
  • Puutarhuri
  • Kokkipalvelut
  • Pienremontointi
  • Lastenhoito
  • Etä- ja kotiopetus

Miten ihanalta kuulostaisi yöpyminen luksushotellissa Helsingin sydämessä, sillä aikaa, kun kotonasi kokattaisiin tulevien päivien ruoat valmiiksi tai siivottaisiin koti raikkaaksi ja puhtaaksi paluutasi varten?

Voit tutustua tähän ainutlaatuiseen pakettiin tästä ja hankkia se itsellesi tai lahjaksi läheiselle!

Mikä on Serfino?

Serfino on suomalainen palveluyhtiö, jolta saat oman yhteyshenkilösi kautta kaiken arjessa tarvitsemasi avun.

Meidän kokit valmistavat maistuvia arki- ja juhlaruokia, asiointi- ja assistenttipalvelumme hoitavat arjen juoksevat asiat, lastenhoitajamme ja opettajamme pitävät huolta lastesi hyvinvoinnista ja koulumenestyksestä, kodinhoitajamme huolehtivat kokonaisvaltaisesti kodistasi ja remonttimiehiltämme onnistuu helposti kodin pienet korjaustyöt.

Sefino logo kultainen mustalla pohjalla

Varaa tästä 15 minuutin aika samanlaiselle keskustelulle, joka käytiin Kira Kososen kanssa. Kerromme sinulle miten Serfino voi tuoda juuri sinun arkeesi etua!

Kämp Collection Hotels on mukana tässä yhteistyössä tarjoamalla rentouttavan yöpymisen Hotel Kämpissä tai Hotel St. Georgessa.

Kämp Collection Hotels on hotelliperhe, johon kuuluu joukko Helsingin maineikkaimpia hotelleja ja ravintoloita sekä Kämp Spa ja St George Care -spahoitolat. Tervetuloa nauttimaan Helsingin hienoimmista elämyksistä!

Kamp collection hotels logo

Arvomme nyt paketin Kira Kososen seuraajille!

Osallistu arvontaan 23.2.2022 ja voit voittaa Serfino ja Kämp Collection Hotels -paketin, johon kuuluu 1 hotelliyö kahdelle aamiaisella St. George -hotellissa, sekä 6 tuntia Serfinon palveluita. Käy osallistumassa Kira Kososen Instagram-tilitä arvontaan keskiviikkona 23.2.2022 ja voit voittaa paketin!

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT. Kiitos kaikille osallistujille!

Kamp Collection Hotels luksushotelli huone kahdelle