Time to focus on business and leisure

Kokemuksia Serfinolta

”Olemme olleet tyytyväisiä Serfinon tarjoamiin palveluihin; kodinhoitoapuun, juoksevien asioiden hoitoon, kokkipalveluihin sekä pienremonttipalveluihin, joita olemme käyttäneet.

Erityisesti suuren, kiireisen perheen arkea helpottaa se, että perheemme pyykkihuolto toimii, ja vielä aivan upeasti kodinhoitajamme voimin, ja asiat, jotka ovat odottaneet tekijäänsä useamman vuoden (mm. rikkoutuneet verhot, mattojen pesu), ovat nyt Serfinon toimesta saatu kuntoon ja toimiviksi. Palvelu on aina ollut ystävällistä ja asiakasta on kuultu. 

Arjen luksusta on lisännyt kokin tekemä ruoka, ja mm. jouluruokien valmisteleminen ja apu. Kokin käynnin jälkeen keittiömme on ollut siistimpi ja kiiltävämpi kuin koskaan!

Kaiken kaikkiaan Serfinon palvelut ovat helpottaneet arkeamme enemmän kuin osasimme odottaakaan, ja aikaa on jäänyt enemmän perheen yhteiseen aikaan sekä omien töiden tekemiseen. Kiitos siitä Serfinolle!”

”Serfinon kodinhoitopalvelut – parasta mitä kotiin voi tilata ja mitä kaikki kodit ansaitsevat – huolellista hoitoa. Odotuksemme ylittyivät. Matot ja kodintekstiilit tuuletettiin ulkona, mitä emme uskaltaneet ennakkoon edes tilata, kun tuulettaminen on ollut ’vanhanaikaista’. Näin etätyöaikana työhuoneenkin siivous onnistui pienen lounastauon aikana. Siivouksen jälkeen kodin pinnat kiilsivät puhtauttaan ja ihana rauhallisuus valtasi koko kodin. Saimme sujahtaa viikonloppuun ja sporttailemaan ilman ajatustakaan ja huolta kotitöistä. Aivan täydellistä.”

”Otimme täysin sattumanvaraisesti yhteyttä Serfinoon ja kyselimme olisiko heillä apuja meidän koululaiselle, jolla on vaikeuksia saada koululuokan taso kiinni. Serfino teki mittavan kartoituksen eri vaihtoehdoista ja meille valikoitui opettajaksi täydellinen ”match” lapsellemme. He ovat kuin sisaruksia ja kouluhommat etenevät vauhdilla. Erityisesti, kun me molemmat vanhemmat olemme päivät töissä, oli ensisijaista että lapsemme pystyisi tekemään koulun jälkeen heti läksyt. Hän ei niitä itsenäisesti osannut tehdä, joten turvauduimme Serfinon palveluihin. Yritimme ensin itse mutta etätyön ja opettamisen yhdistäminen osoittautui todella vaikeaksi, välillä lähes mahdottomaksi.

Kotiopettajan lisäksi otimme kodinhoitopalvelun Serfinolta. Emme olleet käyttäneet koskaan mitään vastaavaa palvelua. Perheessämme äiti tekee isoa kirjaprojektia, jolloin aika muutoinkin kiireisessä arjessa, on kortilla. Kodinhoitajan tulo kerran viikossa oli loistava juttu – nyt koti pysyy siistinä ja joskus voi kutsua jopa jonkun kyläänkin eikä omaa aikaa kulu paikkojen siivoamiseen. Myös kodinhoitajan ystävällisyys on aivan loistavaa – hän tekee myös paljon pientä ekstraa mikä ilahduttaa aina.”