Enemmän aikaa siihen, mistä nautit

Erikoistarjous MyStockmann -jäsenille

Kodinhoidosta -20% ensimmäiset kolme kuukautta*

44€/h (-20%) norm. 55€/h

Varaa tästä 15 minuutin aika, jossa voimme sopia palvelun käytöstä yksityiskohtaisemmin. Keskustellaan yhdessä, miten palvelumme voi parhaiten tuoda apua juuri sinun arkeesi.

*Tarjousta vain rajoitettu erä tarjolla. Etu vain MyStockmann jäsenille ja uusille jatkuville asiakkaille 1.11.- 31.12.2022. Käytössä vain Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisen alueella.

Serfino

Serfino on ainut toimija Suomessa, joka tuottaa kokonaisvaltaisesti kodin palvelut. Kodinhoitajat hoitavat siivouksen ja muut kodin askareet, kokkipavelu pitää huolta ruokahuollosta, pienremontointipalvelu varmistaa kodin hyvinvoinnin teknisen puolen ja puutarhuri pitää huolta pihasta ja kukista. 

Lastenhoitajamme auttavat, kun tarvitset lapsesi seuraksi turvallisen ja luotettavan aikuisen. Opettajamme voivat auttaa kotitehtävissä ja kokeisiin lukemisessa. Asiointipalvelumme voi hoitaa monipuolisesti perheesi asioita esimerkiksi hoitamalla juhlien järjestelyt, tekemällä matkavaraukset, kilpailuttamalla remontin jne.

Kodinhoito

Serfinon kodinhoito/siivouspalvelun asiakkaana me hoidamme puolestasi kaiken, mitä kotisi tarvitsee. Räätälöimme palvelukokonaisuuden juuri sinulle. Ammattitaitoiset vakituiset kodinhoitajamme tuovat tullessaan kaikki tarvittavat siivousvälineet ja tarvikkeet, jotka sisältyvät hintaan. Käytämme ensisijaisesti kotoasi löytyvää imuria hygieniasyistä.
Tutustu kodinhoitopalveluumme tarkemmin tästä.

”Olen odottanut vuosikausia, että tällainen palvelu tulisi markkinoille, kiitos Serfino!”

”Yhtäkkiä huomasimme, että meillä on aikaa tehdä perheen kanssa yhdessä asioita.”

” En edes ymmärrä, miten olemme ennen tulleet toimeen ilman Serfinon apua.”

”Serfinoa voin sydämellisesti suositella ihan jokaiseen kotiin!”

Lue lisää asiakkailtamme saatuja palautteita

Serfino-kotisiivous-2