Enemmän aikaa siihen, mistä nautit

Ainutlaatuinen tarjous ainoastaan Nordea Henkivakuutus Suomi Oy:n henkilökunnalle

Tarjoamme Nordean henkilökunnalle lokakuun ajan -20% alennuksen kaikista Serfinon palveluista.*

Tarjous voimassa marraskuun loppuun saakka.

Huomioithan, että kodinhoito ja ruoan laitto kotona ovat 60 % verotuksessa vähennyskelpoisia palveluita. Pienremontointipalvelun vähennysoikeus on 40 %. Vähennys tehdään suoraan veroista.

Serfino on laadukas palveluyhtiö, jolta saat omalta yhteyshenkilöltäsi kaiken arjessa tarvitsemasi avun. Kokkimme valmistavat maistuvat arki- ja juhlaruoat, asiointi- ja assistenttipalvelumme hoitavat arjen juoksevat asiat, lastenhoitajamme ja opettajamme pitävät huolta lastesi hyvinvoinnista, kodinhoitajamme huolehtivat kokonaisvaltaisesti kodistasi ja sen puhtaudesta, sekä remonttimieheltämme onnistuu helposti kodin pienet korjaustyöt. Rakennamme palvelukokonaisuuden aina yksilöllisesti.

*Tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja rajoitettu määrä. Etu vain uusille jatkuville asiakkaille (min. 10h/kuukaudessa). Etua ei voida käyttää lastenhoito- ja opetuspalveluihin. Palvelumme ovat käytössä vain Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisen alueella. Pääkaupunkiseudun lähialueet myös mahdollisia, kysy rohkeasti lisää!

Minulla on ilo olla Nordea Henkivakuutus Suomi Oy:n henkilökunnan oma yhteyshenkilö. Varaa kanssani 15 minuuttia aikaa keskusteluun. Mietitään yhdessä, miten parhaiten voimme tuoda apua juuri sinun perheesi arkeen.

Inari Kettunen

Account Manager

Tutustu palveluihimme. Voit myös klikata alla olevia kuvia.
Kotisiivous
Kokkipalvelu
Pienremontointi