Palvelumme


Olemme arjen concierge -palvelu ja haluamme tehdä arjestasi kaikin puolin helpompaa. Rakennamme palvelukokonaisuuden aina juuri sinun tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Haluamme ymmärtää arkesi haasteet, jotta voimme ratkaista ne mahdollisimman hyvin.

Saat meiltä oman yhteyshenkilön, jolta saat kaikki tarvitsemasi palvelut.

Mahdollisia palveluitamme ovat mm:

Kodinhoitajamme pitävät huolen siitä, että kotisi voi hyvin ja se on valmiina sinua varten. He siivoavat kotisi perusteellisesti ja huolellisesti. Siivouksessa olemme tyytyväisiä vain parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Siksi palveluumme kuuluukin myös esim. lattiakaivojen puhdistus ja tuuletusaukkojen imurointi tarpeen mukaan.

Voimme kodinhoidon yhteydessä hoitaa myös esimerkiksi ruokatoimituksesi tilauksen- ja vastaanoton tai tuoreet kukat maljakkoon.

All inclusive hinta 55 €/h (sis. alv. 24%).
Harvemmin kuin joka toinen viikko 60 €/h (sis. alv. 24%).
Teemme siivoukset meidän laadukkailla puhdistusaineilla ja välineillä. Käytämme ympäristösyistä säännöllisissä kotisiivouksista kotitaloudestanne löytyvää imuria.

Korkea hygieniataso on joskus tarpeen. Desinfioiva siivous voidaan tehdä osittain oleellisille pinnoille tai tarvittaessa jopa koko asunnolle. Henkilökuntamme toimii aina korkean hygieniatason mukaisesti. Tarvittavat varusteet kartoitamme asiakkaan tarpeen mukaan.

Tarvittaessa käytössä on hyvin korkean tason suojavälineet. Suojahanskat, korostettu käsienpesu ja käsien desinfiointi kuuluu automaattisesti toimintamme. Henkilökuntamme on koulutettu suojavarustusten käyttöön. Seuraamme myös hyvin tiiviisti viranomaisten ohjeistuksia.

Olemme tyytyväisiä vain parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.
All inclusive hinta 55 €/h (sis. alv. 24%).
Harvemmin kuin joka toinen viikko 60 €/h (sis. alv. 24%).
Välineet ja aineet toimitamme luoksesi.

Serfinon kokit voivat helpottaa sinua niin arjessa kuin juhlassakin. Kokkimme voivat tulla loihtimaan sinulle maittavan arkiruoan vaikka useammaksi päiväksi kerrallaan. Juhlaruoka onnistuu myös tarvittaessa isommallekin henkilömäärälle.

Kokkipalvelut 65 €/h (sis. alv. 24%) viikottain.
Harvemmin tai kertaluonteisesti 75 €/h (sis. alv. 24%).
Hinnat voimassa arkisin klo 8.00-18.00 Muut ajankohdat sovitaan erikseen.

Voit kääntyä puoleemme, mikäli tarvitset omaa assistenttia jonkun asian selvittämiseen tai ratkaisemiseen. Saat kauttamme apua helposti ja joustavasti arjen tilanteisiin.

Palveluitamme ovat esimerkiksi:

 • Matkajärjestelyt
 • Kilpailutukset
 • Varaukset
 • Lahjapalvelu (ml. muistutukset merkkipäivistä)

Assistenttipalvelut 50 €/h (sis. alv. 24%)

Voimme hoitaa juoksevat asiat puolestasi. Kerro, mitä tarvitset, niin me ratkaisemme sen puolestasi. Haluamme olla moderni concierge-palvelu. Esimerkkejä palvelustamme:

 • Lahjan hankkiminen
 • Postin lähetys- tai vastaanotto
 • Auton katsastus
 • Kukkien hankkiminen
 • Pesulapalvelut
 • Kaupassa käynti
 • Ruoan toimitus
 • Muut asiointipalvelut

Asiointipalvelu 50 €/h (sis. alv. 24%).

Tarjoamme lapsille ja nuorille yksilöllistä etäopetusta videoyhteyden välityksellä asiakaslähtöisesti ja joustavasti. Haluamme varmistaa lastesi hyvinvoinnin ja auttaa sinua tukemaan lastesi kehitystä.

Opetuksessa pyrimme tuomaan lasten henkilökohtaiset vahvuudet esille ja pyrimme osaltamme tukemaan lasten kehitystä ja oppimista kokonaisvaltaisesti. Etäopettajamme auttavat lasta koulutehtävissä ja opiskelussa. Opetus voi koskea kaikkia oppiaineita tai halutessasi vain jotain tiettyä ainetta.

Tuellamme varmistat sen, että lapsesi saavat oikeanlaista tukea tehtävien tekoon. Kaikilla opettajillamme on pedagogisia opintoja taustalla.

Lue lisää etäopetuksesta täältä.

Tarjoamme lapsille ja nuorille yksilöllistä kotiopetusta asiakaslähtöisesti ja joustavasti. Haluamme varmistaa lastesi hyvinvoinnin ja auttaa sinua tukemaan lastesi kehitystä.

Opetuksessa pyrimme tuomaan lasten henkilökohtaiset vahvuudet esille ja pyrimme osaltamme tukemaan lasten kehitystä ja oppimista kokonaisvaltaisesti. Kotiopettajamme auttavat lasta koulutehtävissä ja opiskelussa. Opetus voi koskea kaikkia oppiaineita tai halutessasi vain jotain tiettyä ainetta.

Tuellamme varmistat sen, että lapsesi saavat oikeanlaista tukea tehtävien tekoon. Kaikilla opettajillamme on pedagogisia opintoja taustalla.

Lastenhoitajamme auttavat, kun haluatte lapsesi seuraksi turvallisen ja luotettavan aikuisen. Kaikilla lastenhoitajillamme on aiempaa työkokemusta lastenhoidosta.Pyrimme järjestämään asiakkaallemme aina ensisijaisesti saman lastenhoitajan.

Lastenhoidossa kartoitamme tarpeenne ja hinta määräytyy hoitajan osaamisen ja kokemuksen perusteella.

Hinta alkaen 45€/h (sis. alv. 24%).

Meillä on pihasi pariksi puutarha-alan ammattilainen, joka voi hoitaa pihaasi kuin omansa.

Puutarhanhoito 60 €/h (sis. alv. 24%).

Hoidamme mielellämme kaikki kotisi repsottavat asiat kerralla kuntoon oli sitten kyse kuinka pienestä hommasta tahansa. Oma remonttihenkilömme tulee hoitamaan korjaukset luotettavasti ja ammattitaidolla.

Pienremontointi 65 €/h (sis. alv. 24%).

Hyvinvointipalvelumme auttavat sinua ja perhettäsi voimaan hyvin. Voit aina kääntyä puoleemme ja autamme sinua saamaan apua halutessasi vaikka suoraan kotiisi. Ole yhteydessä, jos haluat hierojan kotiin tai fysioterapeutin seuraamaan treenejäsi.

Kuljetuspalvelumme auttavat sinua pääsemään nopeasti, helposti ja turvallisesti tarvitsemaasi paikkaan. Voimme esimerkiksi järjestää lastesi harrastuskyydit, jolloin säästät omaa aikaasi muihin asioihin.

Arjen apua tarjoava lahjakortti vastuullisesti toimivalta ja luotettavalta toimijalta on parasta, mitä voit toiselle antaa. Toimintamme on yksityispankkipalveluiden tasoa. Lahjoita aikaa.

Voit tilata lahjakortin sähköpostitse, yhteydenottolomakkeella tai soittamalla. Lahjakortin saat nopeasti. Parhaimmillaan jopa samana päivänä.

Kodinhoitajamme pitävät huolen siitä, että kotisi voi hyvin ja se on valmiina sinua varten. Hän siivoaa kotisi perusteellisesti ja huolellisesti. Siivouksessa olemme tyytyväisiä vain parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Siksi palveluumme kuuluukin myös mm. lattiakaivojen puhdistus ja tuuletusaukkojen imurointi tarpeen mukaan.

Rakennamme sinulle kodin hoitamiseen ratkaisun, joka ylittää odotukset. Yksilöidyn palvelun rakentamisen kautta varmistamme sen, että voimme tarjota sinulle juuri sitä, mitä arkeesi kaipaat. Mikäli toivomaasi palvelua ei löydy listalta, kysy asiasta, niin me kerromme, miten se järjestetään.

Tarjoamme etäopetusta paikkakunnasta riippumatta. Muiden palveluiden osalta toimialueemme on tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla: Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen. Palveluistamme saa myös kotitalousvähennyksen.

Lisätietoa verottajalta tästä