Kokkipalvelu


Meidän kokkimme intohimo ruoan valmistukseen on avain maukkaaseen arkeen. Miltä sinusta tuntuisi, jos ammatti kokki helpottaisi arkeasi ja tulisi valmistamaan perheellenne 2–3- päiväksi maittavia arkiruokia?

Viikoittain vaihtuvat kokkimme suunnittelemat herkulliset ja terveelliset menut mahdollistavat asiakkaillemme monipuoliset arkiruoat viikon kiireen keskelle. Kokkimme suunnittelee ja valmistaa kokkipalvelun asiakkaille myös menuja erityistilaisuuksiin ja illallisiin.

Maukkaiden menujen lisäksi kokkimme huomioi asiakkaidemme allergiat sekä erityisruokavaliot erittäin tarkasti suhtautuen niihin vakavasti. 

Menujen ulkopuolelta asiakkaamme voi myös halutessaan pyytää kokkejamme valmistamaan esimerkiksi smootheja tai muita välipaloja. 

Kokkimme voi joko hoitaa puolestasi kaupassa käynnin tai halutessanne kokkimme voi laatia kauppalistan asiakkaillemme ruoan valmistukseen tarvittavista raaka-aineista, jotka asiakas voi itse ostaa kaupasta.

Kokkimme on valmiina valmistamaan maittavia ruokia niin arkeen, kuin erityistilaisuuksiin!

Kokkipalvelun hinta viikoittain kokkipalvelua käyttäville asiakkaillemme on 65 €/h (sis. alv)

Kokkipalvelun hinta joka toinen viikko tai harvemmin käyttäville kokkipalvelun asiakkaille on 75 €/h (sis. alv) 

Hinnat ovat voimassa arkisin kello 8–18. Hinnat sovittaessa muina ajankohtina 


Varaa tästä aika 15 minuutin Serfinon esittelyyn, jossa kerromme miksi ja miten Serfinon voi tuoda juuri sinulle etua!


”Suuri kiitos vielä eilisestä! Kokki oli aivan ihana ja ruoka super hyvää!”

”Fakta on, että arki on helpottunut.”

Arjen luksusta on lisännyt kokin tekemä ruoka. Kokin käynnin jälkeen keittiömme on ollut siistimpi ja kiiltävämpi kuin koskaan!

Kaiken kaikkiaan Serfinon palvelut ovat helpottaneet arkeamme enemmän kuin osasimme odottaakaan, ja aikaa on jäänyt enemmän perheen yhteiseen aikaan sekä omien töiden tekemiseen. Kiitos siitä Serfinolle!

Lue lisää asiakkailtamme saatuja palautteita.

Serfino kokkipalvelu annoskuva ateriasta

Takaisin