Time to focus on business and leisure

Customer Advisor


Haussa hymyilevä Customer Advisor!

Haluatko päästä osaksi iloista ja energistä työyhteisöä? Sykkiikö sydämesi laadukkaalle asiakaspalvelulle? Oletko tehokas organisaattori? Haluatko päästä osaksi motivoitunutta ja innovatiivista tiimiä, joka nauttii työstään? Onko sinulla jo kokemusta asiakaspalvelusta ja haluat kehittyä siinä lisää?
Jos vastasit kyllä ​​näihin kysymyksiin, etsimme juuri sinua!

Etsimme tiimiimme motivoitunutta asiakasneuvojaa/ Customer Advisoria Espoon Niittykumpuun. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Niittykummun metroaseman välittömässä läheisyydessä. Sinulla ei tarvitse olla alan koulutusta, sen sijaan arvostamme suuresti reipasta työotetta, luotettavuutta ja ratkaisukeskeisyyttä. 

Tehtäviisi kuuluvat

Asiakasneuvojana sinun tehtäväsi on tarjota asiakkaille laadukasta palvelua erinomaisella asenteella puhelimitse, sähköpostitse ja chatissa. Päivittäisessä työssäsi autat, palvelet ja toimit neuvonantajana asiakkaille, sidosryhmille ja työtovereillesi. Työskentelet toimiston moniosaajana modernin toimiston innovatiivisessa sydämessä. Tässä tehtävässä työaikasi on pääsääntöisesti ma-pe 8:00-17:00 välillä. Työ on asiakaspalvelutyötä, joka edellyttää hyviä yhteistyö-, päätöksenteko- ja järjestelmätaitoja. Toivomme sinun olevan valmis kehittämään itseäsi, oppimaan lisää asiakaspalvelusta ja toimimaan suomalaisen asiakaspalvelun huipulla. Mainio huumorintaju ei ole tässä tehtävässä pahitteeksi! 

Toivomme sinulta 

  • positiivisuutta ja arvomaailmaamme sitoutunutta asennetta
  • intoa laadukkaaseen asiakaspalveluun
  • oma-aloitteisuutta ja kykyä tarttua toimeen
  • hyvät organisointitaidot ja aidon can do -asenteen
  • joustavuutta, ripeyttä, tarkkuutta ja ratkaisukeskeisyyttä
  • viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi puhuen ja kirjoittaen. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi, muttei ole välttämätön.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja kykyä työskennellä paineenkin alla. Tiimissämme on äärettömän tärkeää iloinen ja letkeä ilmapiiri, siksi asenne ja motivaatio on kaiken A ja O.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden mielenkiintoiseen ja harvinaisen monipuoliseen työhön nopeasti kasvavassa yhtiössä. Serfinon visio on olla suomalaisen palvelukulttuurin laadukas edelläkävijä. Pääset tekemään työtä yhtiön näköalapaikalla vastuullisessa ja alaa uudistavassa yhtiössä. Työhön saat perusteellisen perehdytyksen, jonka myötä hallitset monipuolisen työtehtäväkenttämme muiden nohevien tiimiläistemme rinnalla. Perehdytyksen jälkeenkin tukenasi ovat mukavat ja osaavat työkaverit. 

Mikäli kiinnostuksesi asiakasneuvojan tehtävään heräsi, lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekrytoinnit@serfino.fi. Otsikoi viestisi ”Customer Advisor rekry”. Toimithan nopeasti, viimeistään kuitenkin 28.9.2022 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Olemme jokaiseen hakijaan yhteydessä. Lisätietoa: Tiina Lindforsilta tiina@serfino.fi  p. 0400 952 319

Serfino on laadukas palveluyhtiö. Meiltä asiakkaamme saavat oman yhteyshenkilön kautta kaiken arjessa tarvitsemansa avun. Kokkimme valmistavat maistuvat arki- ja juhlaruoat, asiointi- ja assistenttipalvelumme hoitavat arjen juoksevat asiat, lastenhoitajamme ja opettajamme pitävät huolta lastesi hyvinvoinnista ja koulumenestyksestä, kodinhoitajamme huolehtivat kokonaisvaltaisesti kodistasi ja remonttimiehiltämme onnistuu helposti kodin pienet korjaustyöt. Vastaamme kaikkiin asiakkaan arjen tarpeisiin ja teemme tiivistä yhteistyötä yhteistyökumppaneidemme Stockmannin ja Kämp Collection Hotelsin kanssa.

Lue meistä lisää ja seuraa työpaikkailmoituksiamme nettisivuiltamme sekä sosiaalisessa mediassa:

https://serfino.fi/rekrytoimme/

https://www.facebook.com/serfino.fi/

https://www.instagram.com/serfino_fi/?hl=en