Head of Sales and Marketing


Serfino on laadukas palveluyhtiö. Meiltä asiakkaamme saavat oman yhteyshenkilön kautta kaiken arjessa tarvitsemansa avun. Kokkimme valmistavat maistuvat arki- ja juhlaruoat, asiointi- ja assistenttipalvelumme hoitavat arjen juoksevat asiat, lastenhoitajamme ja opettajamme pitävät huolta lastesi hyvinvoinnista ja koulumenestyksestä, kodinhoitajamme huolehtivat kokonais-valtaisesti kodistasi ja remonttimiehiltämme onnistuu helposti kodin pienet korjaustyöt. Vastaamme kaikkiin asiakkaan arjen tarpeisiin ja teemme tiivistä yhteistyötä yhteistyökumppaneidemme Stockmannin ja Kämp Collection Hotelsin kanssa.

Tässä unelmatyöpaikassa näet yritystoiminnan laajan kuvan. Vastuullasi on myynnin ja markkinoinnin johtaminen yhtiön strategian ja tavoitteiden mukaisesti.  Kuulut myös yhtiön johtoryhmään ja pääset osaltasi kehittämään ja vaikuttamaan koko yhtiön tulevaisuuteen ja toimintaan. Tehtävässä pääset kehittämään, tekemään ja vaikuttamaan. Teet merkityksellistä työtä vahvasti kasvavassa yhtiössä. 

Työ on vakituinen ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Odotamme sinulta:

Omaat positiivisen otteen, olet innostunut, ripeäotteinen ja toimeen tarttuva. Toivomme aikaisempaa kokemusta myyntitehtävistä ja myyntiimin vetämisestä. Yritysmyyntikokemus, kaupallinen koulutus ja näkemys markkinoinnista katsotaan eduksi. Arvostamme myös hyvää asennetta, halua kehittää yrityksen toimintaa ja sitoutumista yhtiön arvoihin.

Serfino tarjoaa sinulle:

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan kasvavan modernin palveluyhtiön menestystarinaan, huikeat kehitysmahdollisuudet, sekä kilpailukykyiset edut. Sinulla on esimerkiksi mahdollisuus päästä mukaan yhtiön optio-ohjelmaan. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Serfinon toimitusjohtaja Tiina p. 040 095 2319/ tiina@serfino.fi. Tiinalle voi soittaa perjantaisin klo. 10 – 11.00 tai lähettää WhatsApp-/sähköpostiviestin.

Mikäli kiinnostuksesi tehtävään heräsi, lähetä hakemuksesi osoitteeseen linda.engblom@serfino.fi. Otsikoi viestisi “Head of Sales and Marketing” ja mainitse hakemuksessa myös palkkatoiveesi. Toimithan nopeasti, viimeistään kuitenkin pe 20.08 mennessä. Olemme jokaiseen hakijaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Lue meistä lisää ja seuraa työpaikkailmoituksiamme nettisivuiltamme sekä sosiaalisessa mediassa:

https://www.facebook.com/serfino.fi/

https://www.instagram.com/serfino_fi/?hl=en

Takaisin