Siivooja/kodinhoitaja – Helsinki/Tampere/Turku


Serfino tarjoaa korkean luokan palvelun arjen pyörittämiseen ja kodin hoitamiseen. Hoidamme asiakkaidemme puolesta kaiken mahdollisen, oli kyse sitten juoksevista asioista, läksytuesta tai kodinhoidosta tai ruoanlaitosta. Visiomme on olla suomalaisen palvelukulttuurin laadukas ja arvostettu edelläkävijä. Yhtiömme toiminta perustuu rohkeuteen, avoimuuteen, vastuullisuuteen sekä intoon saada aikaan.

Kodinhoitajan työnkuva on monipuolinen. Kotisiivouksen lisäksi työ saattaa sisältää esimerkiksi asiakkaiden vaatteiden silitystä tai asiakkaiden ruokatilausten vastaanottoa. Meillä pääset myös vaikuttamaan työsi sisältöön. Jos asiakaskohteesta löytyy korjattavaa, meille on erittäin tärkeää että tuot sen ilmi, jotta voimme kehittää asiakaskokemusta. Työilmapiriimme on erinomainen – tuottamamme työtyytyväisyyskyselyn mukaan kodinhoitajamme eivät haluaisi muuttaa Serfinolla mitään.

Työaika on 25 – 30 tuntia viikossa. Tuntipalkka on 14-15 euroa tunnissa kokemuksestasi riippuen. Ajokortti on tässä työssä välttämätön, sillä kohteet sijaitsevat eri puolella kaupunkia. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Odotamme sinulta:

Toivomme että sinulla on kokemusta siivouspalveluista, sillä se auttaa sinua sisäistämään työn nopeammin. Kuitenkin työkokemusta tärkeämpää on asenteesi työntekoon, koska perehdytämme sinut työhön. Työkielemme on suomi, jote sen on oltava sujuvaa, mutta asiakaskuntaamme kuuluu myös englannin ja ruotsin kielisiä asiakkaita, joten muu kielitaito on eduksi.  Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää reipasta,tarkkaa, luotettavaa työotetta sekä erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, koska työtä tehdään yksityisasunnoissa.

Serfino tarjoaa sinulle:

Tarjoamme sinulle halutessasi puhelinedun sekä mahdollisuuden päästä yhtiön osakkaaksi optio-ohjelman kautta. Meille hyvinvointisi on erittäin tärkeää ja sopimukseesi sisältyy laaja työterveydenhuolto. Otamme toiveesi huomioon työvuorojen suunnittelussa. Joustavat työaikamme mahdollistavat työn ja omien harrastusten tai perhe-elämän yhteensovittamisen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Serfinon toimitusjohtaja Tiina p. 040 0952 319. Tiinan tavoitat parhaiten perjantaisin klo. 10-11.00.

Mikäli kiinnostuksesi siivoojan tehtävään heräsi, lähetä hakemuksesi osoitteeseen linda.engblom@serfino.fi. Otsikoi viestisi “siivoojarekry”. Toimithan nopeasti, viimeistään kuitenkin ti 11.05 mennessä. Olemme jokaiseen hakijaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Lue meistä lisää ja seuraa työpaikkailmoituksiamme nettisivuiltamme sekä sosiaalisessa mediassa:

https://serfino.fi/rekrytoimme/

https://serfino.fi/rekrytoimme/

https://serfino.fi/rekrytoimme/

Takaisin