Siivooja/kodinhoitaja – Pääkaupunkiseutu


Serfino on palveluyhtiö, jolta asiakkaamme saavat oman yhteyshenkilön kautta kaiken arjessa tarvitsemansa avun. Kokkimme valmistavat maistuvat arki- ja juhlaruoat, asiointi- ja assistenttipalvelumme hoitavat arjen juoksevat asiat, lastenhoitajamme ja opettajamme pitävät huolta lastesi hyvinvoinnista ja koulumenestyksestä, kodinhoitajamme huolehtivat kokonaisvaltaisesti kodistasi ja remonttimiehiltämme onnistuu helposti kodin pienet korjaustyöt. Vastaamme kaikkiin asiakkaan arjen tarpeisiin.

Kodinhoitajan työnkuva on monipuolinen. Kotisiivouksen lisäksi työ saattaa sisältää esimerkiksi asiakkaiden vaatteiden silitystä tai asiakkaiden ruokatilausten vastaanottoa. Meillä pääset myös vaikuttamaan työsi sisältöön. Työilmapiriimme on erinomainen – tuottamamme työtyytyväisyyskyselyn mukaan kodinhoitajamme eivät haluaisi muuttaa Serfinolla mitään.

Työ on vakituinen. Etsimme osa- ja kokoaikaisia työntekijöitä. Minimituntimäärä on sovittavissa. Tuntipalkka on 14-15 euroa tunnissa kokemuksestasi riippuen. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli sinulla on kertynyt lomaa aiemmassa tehtävässäsi, lomat on sovittavissa.

Odotamme sinulta:

Toivomme että sinulla on kokemusta siivouspalveluista, sillä se auttaa sinua sisäistämään työn nopeammin. Kuitenkin työkokemusta tärkeämpää on asenteesi työntekoon, koska perehdytämme sinut työhön. Työkielemme on suomi, joten sen on oltava sujuvaa, mutta asiakaskuntaamme kuuluu myös englannin ja ruotsin kielisiä asiakkaita, joten muu kielitaito on eduksi.  Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää reipasta, tarkkaa, luotettavaa työotetta sekä erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, koska työtä tehdään yksityisasunnoissa.

Serfino tarjoaa sinulle:

Tarjoamme sinulle halutessasi puhelinedun. Meille hyvinvointisi on erittäin tärkeää ja sopimukseesi sisältyy laaja työterveydenhuolto. Otamme toiveesi huomioon työvuorojen suunnittelussa. Joustavat työaikamme mahdollistavat työn ja omien harrastusten tai perhe-elämän yhteensovittamisen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Serfinon toimitusjohtaja Tiina p. 040 0952 319. Tiinan tavoitat parhaiten perjantaisin klo. 10-11.00.

Mikäli kiinnostuksesi kodinhoitajan tehtävään heräsi, lähetä hakemuksesi osoitteeseen linda.engblom@serfino.fi. Otsikoi viestisi “kodinhoitajarekry”. Toimithan nopeasti, viimeistään kuitenkin pe 6.8. mennessä. Olemme jokaiseen hakijaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Lue meistä lisää ja seuraa työpaikkailmoituksiamme nettisivuiltamme sekä sosiaalisessa mediassa:

https://serfino.fi/rekrytoimme/

https://www.facebook.com/serfino.fi/

https://www.instagram.com/serfino_fi/?hl=en

Takaisin