Time to focus on business and leisure

Yksityiskokki

Sykkiikö sydämesi ruoanlaitolle?

Oletko kokenut ravintolakokki pääkaupunkiseudulta, joka kaipaa elämäänsä säännöllistä päivätyötä? Nautitko rehellisen ja laadukkaan ruoan valmistamisesta? Haluatko työssäsi aidosti helpottaa asiakkaan arkea?

Toivomme sinulta:
Serfinolla visiomme on olla suomalaisen palvelukulttuurin laadukas edelläkävijä ja toivommekin, että sinulla on jo usemman vuoden kokemus korkeatasoisten ravintoloiden keittiötyöskentelystä. Ymmärrät maukkaan ja rehellisen ruoan arvon ja nautit kun saat epäluuloisimmatkin pienet ruokailijat nauttimaan valmistamistasi aterioista. Meille on tärkeää, että omaat loistavan asenteen, tarkan ja luotettavan työotteen sekä erinomaiset asiakaspalvelutaidot. Tehtävään edellytämme ajokorttia, omaa autoa (maksamme kilometrikorvaukset) ja hygieniapassia. Työyhteisömme on monikielinen, meillä pärjäät myös ilman sujuvaa suomen kielen taitoa. 

Tarjoamme sinulle:
Serfinon kokkina työskentelet itsenäisesti, mutta osana tiimiä asiakkaiden keittiöissä. Työsi on vaihtelevaa ja sisältää kokkailun lisäksi mm. menusuunnittelua ja raaka-aineiden hankintaa. Kehitämme toimintojamme yhdessä, jolloin pääset aidosti vaikuttamaan työsi sisältöön, sillä meillä jokaisen mielipide on arvokas. 

Työ on alkuun osa-aikaista ja pääosin arkisin klo 8-17 tapahtuvaa päivätyötä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuksesi kokin tehtävään heräsi, täytä alla oleva lomake tai lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekrytoinnit@serfino.fi. Otsikoi viestisi “kokkirekry”. Lisätietoja voit kysyä osoitteesta hanna@serfino.fi tai puhelimitse/viestillä 0406800103/ Hanna. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja olemme valmiit rekrytoimaan nopeastikin oikean osaajan löydyttyä.

Serfino on laadukas palveluyhtiö. Meiltä asiakkaamme saavat oman yhteyshenkilön kautta kaiken arjessa tarvitsemansa avun. Kokkimme valmistavat maistuvat arki- ja juhlaruoat, asiointi- ja assistenttipalvelumme hoitavat arjen juoksevat asiat, lastenhoitajamme ja opettajamme pitävät huolta lastesi hyvinvoinnista ja koulumenestyksestä, kodinhoitajamme huolehtivat kokonaisvaltaisesti kodistasi ja remonttimiehiltämme onnistuu helposti kodin pienet korjaustyöt. Vastaamme kaikkiin asiakkaan arjen tarpeisiin ja teemme tiivistä yhteistyötä yhteistyökumppaneidemme Stockmannin ja Kämp Collection Hotelsin kanssa.

Lue meistä lisää ja seuraa työpaikkailmoituksiamme nettisivuiltamme sekä sosiaalisessa mediassa: 
https://serfino.fi/rekrytoimme/
https://www.facebook.com/serfino.fi/
https://www.instagram.com/serfino_fi/?hl=en