Kokki


Serfino on palveluyhtiö, jolta asiakkaamme saavat oman yhteyshenkilön kautta kaiken arjessa tarvitsemansa avun. Kokkimme valmistavat maistuvat arki- ja juhlaruoat, asiointi- ja assistenttipalvelumme hoitavat arjen juoksevat asiat, lastenhoitajamme ja opettajamme pitävät huolta lastesi hyvinvoinnista ja koulumenestyksestä, kodinhoitajamme huolehtivat kokonaisvaltaisesti kodistasi ja remonttimiehiltämme onnistuu helposti kodin pienet korjaustyöt. Vastaamme kaikkiin asiakkaan arjen tarpeisiin.

Tässä työssä pääset toteuttamaan luovuuttasi ja kokintaitojasi. Valmistat asiakkaan kotikeittiössä heille maistuvat ja monipuoliset arkiruoat. Huolehdit yksityisperheiden keittiötoiminnan kokonaisuudesta. Ruoan valmistuksen lisäksi hallitset koko tuotantoketjun perheiden ruokalistojen suunnittelusta ja raaka-aineiden hankinnasta, aina ruoan valmistukseen ja oikeaoppiseen säilyttämiseen asti. Sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään omaa ammattiasi, oli kyse sitten työvälineistä tai -tavoista, me kuuntelemme ideoitasi.

Työaika on 30 – 37,5 tuntia viikossa. Palkka on 20,50 € / tunti. Työ on pääosin arkisin tapahtuvaa päivätyötä ja työt alkavat heinäkuun lopulla / elokuun alussa.

Odotamme sinulta:

Toivomme, että sinulla on useamman vuoden kokemus korkeatasoisesta keittiötyöskentelystä sekä halua kehittyä keittiöalan huipuksi. Työkielemme on suomi, joten sen on oltava sujuvaa, mutta asiakaskunnastamme löytyy myös englannin ja ruotsinkielisiä asiakkaita, joten muu kielitaito on eduksi. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää tarkkaa ja luotettavaa työotetta, sekä erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, koska työtä tehdään yksityisasunnoissa. Edellytämme sinulta myös hygieniapassia.

Serfino tarjoaa sinulle:

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osaksi viihtyisää työyhteisöä. Sinulla on mahdollisuus päästä myös yhtiön osakkaaksi optio-ohjelman kautta. Meille hyvinvointisi on erittäin tärkeää ja sopimukseesi sisältyy laaja työterveydenhuolto. Otamme toiveesi huomioon työvuorojen suunnittelussa. Joustavat työaikamme mahdollistavat työn ja omien harrastusten tai perhe-elämän yhteensovittamisen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Serfinon toimitusjohtaja Tiina p. 040 095 2319/ tiina@serfino.fi. Tiinalle voi soittaa perjantaisin klo. 10 – 11.00 tai lähettää WhatsApp-/sähköpostiviestin.

Mikäli kiinnostuksesi kokin tehtävään heräsi, lähetä hakemuksesi osoitteeseen linda.engblom@serfino.fi. Otsikoi viestisi “kokkirekry”. Toimithan nopeasti, viimeistään kuitenkin ma 05.07. mennessä. Olemme jokaiseen hakijaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Lue meistä lisää ja seuraa työpaikkailmoituksiamme nettisivuiltamme sekä sosiaalisessa mediassa:

https://serfino.fi/rekrytoimme/

https://www.facebook.com/serfino.fi/

https://www.instagram.com/serfino_fi/?hl=en

Takaisin