Pienremontoija


Serfino on palveluyhtiö, jolta asiakkaamme saavat oman yhteyshenkilön kautta kaiken arjessa tarvitsemansa avun. Kokkimme valmistavat maistuvat arki- ja juhlaruoat, asiointi- ja assistenttipalvelumme hoitavat arjen juoksevat asiat, lastenhoitajamme ja opettajamme pitävät huolta lastesi hyvinvoinnista ja koulumenestyksestä, kodinhoitajamme huolehtivat kokonaisvaltaisesti kodistasi ja remonttimiehiltämme onnistuu helposti kodin pienet korjaustyöt. Vastaamme kaikkiin asiakkaan arjen tarpeisiin.

Pienremontoijan tehtävässä autat asiakkaitamme kodin pienissä korjaus- ja asennustöissä. Työnkuva sisältää esimerkiksi taulujen ja hyllyjen kiinnitystä, valaisimien asennusta ja huonekalujen kokoamista. Pääset myös vaikuttamaan työsi sisältöön. Jos asiakaskohteesta löytyy muuta korjattavaa, meille on erittäin tärkeää että tuot sen ilmi, jotta voimme kehittää asiakaskokemusta.

Työ on tarvittaessa töihin kutsuttavaa. Ajokortti on tässä työssä välttämätön, sillä kohteet sijaitsevat eri puolella kaupunkia. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Odotamme sinulta:

Toivomme sinulta kokemusta remonttipalveluista, kaiken muun pystyt oppimaan hyvällä asenteella. Olet oma-aloitteinen, asiakaspalvelualtis, vastuullinen sekä kykenevä itsenäiseen työhön. Työkielemme on suomi, joten sen on oltava sujuvaa, mutta asiakaskuntaamme kuuluu myös englannin ja ruotsin kielisiä asiakkaita, joten muu kielitaito on eduksi. 

Serfino tarjoaa sinulle:

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osaksi viihtyisää työyhteisöä. Sinulla on mahdollisuus myös päästä yhtiön osakkaaksi optio-ohjelman kautta. Meille hyvinvointisi on erittäin tärkeää ja sopimukseesi sisältyy laaja työterveydenhuolto. Otamme toiveesi huomioon työvuorojen suunnittelussa. Joustavat työaikamme mahdollistavat työn ja omien harrastusten tai perhe-elämän yhteensovittamisen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Serfinon toimitusjohtaja Tiina p. 040 095 2319/ tiina@serfino.fi. Tiinalle voi soittaa perjantaisin klo. 10 – 11.00 tai lähettää WhatsApp-/sähköpostiviestin.

Mikäli kiinnostuksesi pienremontoijan tehtävään heräsi, lähetä hakemuksesi osoitteeseen linda.engblom@serfino.fi. Otsikoi viestisi “pienremontoijarekry”. Toimithan nopeasti, viimeistään kuitenkin pe 22.10. mennessä. Olemme jokaiseen hakijaan yhteydessä henkilökohtaisesti. 

Lue meistä lisää ja seuraa työpaikkailmoituksiamme nettisivuiltamme sekä sosiaalisessa mediassa: 

https://serfino.fi/rekrytoimme/

https://www.facebook.com/serfino.fi/

https://www.instagram.com/serfino_fi/?hl=en

Takaisin