Time to focus on business and leisure

Personlig distansundervisning som stöd för barn och familj

Personlig distansundervisning

Personlig distansundervisning stöder lätt och enkelt ditt barns utbildningsframgång. Vår privatlärare ger sitt fulla stöd vid barnens/ungdomens hemläxor och förberedelser inför prov. En individuell studieplan utmanar ert barn att ta studierna till en högre nivå.

Hjälp och stöd vid alla situationer

Personlig undervisning hjälper barn och ungdomar att lära sig i takt som passar var och en individuellt. Vi vill från vår del förstärka barnens självförtroende och utveckling. Vid distansundervisning ger vi övergripande stöd i undervisningen och strävar efter upplevelse av succé. Vi har privatlärare till alla, från första steg i skolvärlden till ungdomar som förbereder sig för studentexamen.

Distansundervisning sker med hjälp av videosamtal. Vid undervisningen är privatlärare på plats bara för ditt barn. Undervisning är interaktiv mellan barn och privatlärare. Vi stöder barnet individuellt i olika skolämnen och hemuppgifter. Vid önskemål ger privatläraren en rapport efter undervisningen till föräldrar där de berättar vad undervisning handlade om och hur det gick.

I undervisningen kan man fokusera sig på ett och samma ämne, eller vid flera olika ämnen, med hänsyn av studentes behov. Alla våra privatlärare är utbildade lärare eller sista årskurs studenter med pedagogiska studier i bakgrund.

Undervisningen kräver internetanslutning och passlig apparat för kommunikation (dator, iPad eller motsvarande).

Ifall föräldrar har speciella önskemål gällande privatlärare, strävar vi efter att uppfylla och nå dem. Vi lyssnar gärna på alla önskemål och vi väljer en privatlärare som är lämplig, speciellt till ert barn.

Arbetsgivaren kan underlätta personalens vardag

Flera företag är nu i en situation där många anställda arbetar på distans hemifrån. För att underlätta och stöda den anställde att fokusera sig i arbetsuppgifterna, kan vi erbjuda distansundervisning med privatlärare för barn. Arbetsgivaren kan erbjuda distanslärare som privatundervisning, eller som gruppundervisning där flera anställdes barn deltar i undervisningen samtidigt. Anställd är skyldig att betala endast beskattningsvärde.

Serfinos distansundervisning

  • Individuell och interaktiv undervisning med hänsyn till familjens behov och tidtabell.
  • Alla ämnen i grundskolan
  • Privatlärare med pedagogisk kundskap och bakgrund
  • Undervisning på finska, svenska eller engelska
  • Pris från och med 60€/ timme
  • Undervisning utan förbindelser. Uppsägninstid 1 vecka.

Kontakta oss kom igång snabbt för att underlätta och förbättra din vardag.

Här kan du läsa mera om vår mångsidig service.