Time to focus on business and leisure

Specialerbjudande för
MyStockmann-kunder

Städning av hemmet -20 % under de tre första månaderna*

Boka här ett 15-minuters möte för att mer specifikt diskutera tjänsten. Låt oss tillsammans se över hur våra tjänster kan underlätta din och din familjs vardag.

*Endast ett begränsat antal erbjudanden tillgängliga. Förmånen gäller endast för MyStockmann-kunder och nya fortlöpande avtal 01.11-31.12.2022. Endast tillgängligt i Helsingfors, Esbo, Vanda och Grankulla.

Serfino

Serfino är den enda aktören i Finland som erbjuder heltäckande tjänster i hemmet. Våra hemvårdare tar hand om städning och andra hushållssysslor, våra kockar tillreder läcker mat, vår renoveringstjänst sköter om den tekniska sidan av hemmets välbefinnande och vår trädgårdsmästare tar hand om trädgård och växter.

Våra barnskötare hjälper dig när du behöver en trygg och pålitlig vuxen att ta hand om ditt barn. Våra lärare erbjuder hjälp med läxläsning samt med övning inför prov. Vår assistenttjänst kan hjälpa din familj med allt från att organisera fester, boka resor till att jämföra renoveringstjänster mm.

Städning

Då du har ett Serfino -hemvårds avtal tar vi hand om allt som ditt hem behöver. Vi skräddarsyr våra tjänster specifikt för dig och din familjs behov. Våra professionella hemvårdare hämtar med sig all städutrustning som behövs, och detta ingår i priset. Av hygieniska skäl föredrar vi att använda den dammsugare du har hemma. Läs mer om vår städtjänst här.

”Jag har väntat i åratal på att en sådan här tjänst skulle komma ut på marknaden. Tack Serfino!”

”Med ens fick vi tid att göra saker tillsammans som familj.”

”Jag förstår inte ens hur vi klarat oss utan Serfinos hjälp.”

”Jag kan varmt rekommendera Serfino till alla hem!”

Läs mer feedback från våra kunder.

Serfino-kotisiivous-2