Våra tjänster


Vi skräddarsyr våra tjänster enligt dina behov och önskemål, för att erbjuda den bästa lösningen för dig. Vi lyssnar gärna och önskar att få höra om dina vardagliga utmaningar, så vi kan lösa dem på bästa möjliga sätt.

Våra tjänster inkluderar

Våra hushållerskor ser till att ditt hem är rent, fint och klart för dig. Städningen utförs alltid noggrant och grundligt. Gällande städningen är vi endast nöjda med bästa möjliga resultat. Vid behov hör därför också avloppsrengörning och dammsugning av ventilationsöppningar till våra tjänster.

I samband med hushållsskötseln kan vi exempelvis också beställa och ta emot dina matuppköpsleveranser eller vid önskan se till att ert hem har nya fräscha blommor i vasen.

All-inclusive pris 55€/h (inkl. moms. 24%).
En gång per månad eller sällan 60€/h (inkl. moms. 24%).

Vi utför städningen med hjälp av våra hög kvalitets rengöringsmedel och redskap. Av miljöskäl använder vi vid regelbundna hushållsstädningar hushållets egen dammsugare.

Det finns stunder då man behöver en hög nivå av hygien och rengöring. Desinficerande städning kan göras på specifika områden som behöver en djuprengörning men också för hela huset eller lägenheten. Vår personal tar alla nödvändiga steg för att åstadkomma den högsta möjliga hygiennivån. Utrustningen planeras individuellt.

Vid behov använder vi skyddsutrustning av mycket hög kvalité och standard. Användning av skyddshandskar, noggrann handtvätt samt desinficering av händerna ingår automatiskt i vår verksamhet. Vår personal är välutbildad i användningen av skyddsutrustning. Vi följer noggrant myndigheternas instruktioner gällande skyddsutrustning.

Vi är nöjda bara med bästa möjliga resultat.
Desinficerande all inclusive städning 55 €/h (inkl. moms. 24%).
En gång per månad eller sällan 60€/h (inkl. moms. 24%).
Vi leverar all städnings redskap och material till er.

Våra professionella trädgårdsmästare tar hand om din trädgård liksom det skulle vara deras egen.

Trädgårdsvård 60 €/h (inkl. moms. 24%).

Du kan vända dig till oss ifall du har behov av en egen assistent för att utreda eller lösa ärenden du önskar att få hjälp med. Du får hjälp med dagliga situationer på ett lätt och smidigt sätt.

Våra tjänster inkluderar bland annat följande:

 • Researrangemang
 • Anbudsförfarande
 • Reserveringar
 • Presenttjänst (inklusive påminnelser om bemärkelsedagar)

Assistenttjänst 50 €/h (inkl. moms. 24%).

Vi kan sköta ärenden för dig – berätta för oss vad du behöver, så fixar vi det. Vi vill vara en modern concierge-service. Exempel på ärenden:

 • Köpa en gåva
 • Skicka eller ta emot post
 • Besikta bilen
 • Hämta blommor
 • Hämta tvätten
 • Butiksuppköp
 • Matleverans
 • Annat

Sköta ärenden 50 €/h (inkl. moms. 24%).

Ifall du önskar kan du också beställa en kock till ditt hem via oss. En professionell kock kan exempelvis laga flera dagars mat på en gång åt din familj. En egen kock kan komma med precis den lyx i din vardag som du längtar efter.

Vår barnvård är flexibelt och ordnas då ditt barn behöver en ansvarsfull vuxen att ta hand om dem. Alla våra barnvårdare är välutbildade och har erfarenhet inom barnvård. Vi strävar efter att se till att ditt barn alltid får samma barnvårdare. Vid barnvård kartlägger vi alltid ert behov och avgör priset enligt barnvårdarens erfarenhet och kunnighet.

Barnvård från och med 45 €/h (inkl. moms. 24%).

Vi erbjuder en personlig distansutbildning för barn och unga med hjälp av video och personligt planerade undervisningsstrategier för distansinlärning. Vi har en kundorienterad och flexibel syn på att designa undervisningen för varje familjs individuella behov. Vi vill försäkra ett gott välmående för ert barn genom att stödja deras utveckling och inlärning.

Vårt mål är att ha undervisning på ett sätt där vi identifierar varje elevs individuella styrkor och utnyttjar dessa styrkor i inlärningen. Våra lärare hjälper era barn med skoluppgifter samt med inlärning generellt. Inlärningen kan vara för alla skolämnen eller bara för ett specifikt ämne.

Med våra lärares hjälp kan ni försäkra att ert barn får det rätta stödet för att lyckas i skolgången. Alla våra lärare har bakgrund i pedagogiska studier.

Privat distansundervisning från 75 €/h (inkl. moms. 24%).
Se mer här.

Vi vill försäkra barnens välmående och hjälpa er att stöda deras utveckling. Vi erbjuder ert barn en möjlighet att få tillbringa tilltänkt pedagogisk kvalitetstid med en bekant vuxen.

Tanken är ändå inte att eftermiddagsundervisningen innebär att skoldagen fortsätter efter att ert barn kommit hem från skolan. Det är viktigt för oss att ditt barns unika styrkor tas i beaktande, vi kan och vill från vår sida stöda deras tillväxt. Vardagen kan vara fullpackad och stressig för föräldrar, och därför hjälper våra lärare gärna era barn med till exempel hemläxor.

Eftermiddagsundervisning från och med 75 €/h (inkl. moms. 24%).

Vår välmående service hjälper dig och din familj att må bra. Du kan alltid vända dig mot oss och vi gör vårt bästa för att hjälpa dig med exempelvis att få hjälp direkt till ditt hem.

Ta kontakt ifall du vill ha en massör till ditt hem eller en fysioterapeut som kommer att följa upp din träning.

Vår transporttjänst hjälper dig att ta dej fram vart som helst snabbt, lätt och säkert. Vi kan också exempelvis ordna skjutsar för dina barn till deras hobbyer så att du kan spara din tid för något annat.

Det finns ingen bättre present än ett presentkort som erbjuder hjälp med vardagen, speciellt då det är från ett ansvarsfullt och pålitlig lokalt företag. Kvalitén på våra tjänster är av lika hög standard som hos privatbanker. Mera tid är den perfekta gåvan.

Du kan beställa ett presentkort via e-post, genom att ringa oss eller genom att trycka på ”Ta kontakt” nedanför. Vi garanterar en snabb leverans, till och med inom samma dag.

Vi erbjuder er lösningar för hushållet som överskrider alla era förväntningar. Genom en personlig service garanterar vi er ett erbjudande som är precis det ni behöver för att göra ert dagliga liv bättre. Om listan saknar en tjänst som ni skulle vilja ha, fråga oss så gör vi vårt bästa för att försöka få det ordnat

Våra tjänster är för tillfället tillgängliga i huvudstadsregionen: Helsingfors, Esbo, Vanda och Grankulla. Du är berättigad till ett hushållsavdrag för dina hushållsutgifter medan du använder våra tjänster. Se mer information här.