Historien bakom Serfino


Bild: In The Pink Photography

I min familj av fem personer märkte jag hur svårt det kan vara att få högkvalitativ och flexibel hjälp med vardagliga uppgifter. Jag bestämde mig för att ändra på situationen. I min före detta tjänst arbetade jag som verkställande direktör för en privatbank och mina kunder bestod av de förmögnaste företagen och privatpersoner i Finland. Nu är min mission att möjliggöra det vardagliga livet enklare för de personer som inte vill tillbringa all sin vardag och tid med att göra hushållsuppgifter.

Din tid är en värdefull resurs som borde användas för sådant som är viktigt för just dig. Vi erbjuder högkvalitativa tjänster som passar in i den föränderliga vardagen och hjälper till att göra den betydligt lättare. Din personlig tid är viktig. Nu har du möjlighet att välja vad du vill göra med din tid.

Vårt namn Serfino kommer från de spanska orden ser = vara och fino = ren/fin. Vi vill erbjuda våra kunder en ren, fungerande, högklassig och framför allt en lättare vardag.

Vårt mål är att överskrida våra kunders förväntningar. Vi kan erbjuda mer eftersom våra tjänster utvecklas för att möta varje kunds behov.

Mod
Öppenhet
Ansvar
Entusiasm och jag kan – attityd

Att vara en uppskattad finsk pionjär med fokus på kunder, personal, intressenter samt affärspartners.

Vi förnyar den finska servicekulturen.

Tiina Lindfors
Verkställande direktör och grundare
Serfino Oy
tiina@serfino.fi
0400 952 319