Serfinon tarina


Kuva: In The Pink Photography

Huomasin oman viisihenkisen perheeni arjessa, miten laadukasta ja joustavaa apua arjen pyörittämiseen oli mahdoton saada. Päätin muuttaa tämän. Aiemmassa tehtävässäni toimin yksityispankinjohtajana ja hoidin Suomen varakkaimpia yksityis- ja yritysasiakkaita. Nyt haluan olla mukana mahdollistamassa sellaisten ihmisten arkea, jotka eivät halua käyttää aikaa kodin hoitamiseen ja arjen pyöritykseen.

Sinun aikasi on tärkeä voimavara, joka tulee käyttää sinulle tärkeisiin asioihin. Tarjoamme laadukkaan palvelun arjen muuttuviin tilanteisiin ja teemme kaikesta aiempaa helpompaa. Saat itse valita sen, mihin aikaasi käytät.

Serfino tulee espanjankielen sanoista ser = olla ja fino = puhdas/hieno. Haluamme tarjota asiakkaillemme pysyvästi puhtaan, toimivan, laadukkaan ja ennen kaikkea helpon arjen.

Palvelumme tarkoitus on ylittää asiakkaan odotukset. Olemme enemmän, koska palvelumme kasvavat asiakkaidemme tarpeiden mukana.

Rohkeus
Avoimuus
Vastuullisuus
Into saada aikaan

Olla suomalaisen palvelukulttuurin laadukas ja arvostettu edelläkävijä niin asiakkaiden, henkilöstön, sidosryhmien kuin yhteistyökumppaneidenkin suhteen.

Uudistamme suomalaisen palvelukulttuurin.

Tiina Lindfors
Toimitusjohtaja ja perustaja
Serfino Oy
tiina@serfino.fi
0400 952 319