Enemmän aikaa siihen, mistä nautit

Serfino laajentaa toimintaansa – mukaan nimekkäitä sijoittajia


Kotimainen palveluyhtiö Serfino on vakiinnuttanut asemansa ja on nyt laajentamassa toimintaansa. Kasvun rahoittamiseksi yhtiö toteutti osakeannin, jossa se sai taustalleen joukon uusia nimekkäitä sijoittajia. 

Serfino sai alkunsa toukokuussa 2019, jolloin Tiina Lindfors perusti yrityksen ja Mikko Kodisoja tuli sijoittajana mukaan. Kesällä 2021 Serfino toteutti osakeannin, jonka seurauksena yhtiö sai toimintansa tueksi lisää nimekkäitä sijoittajia ja sparraajia. Mukaan lähtivät mm. Jerome BouixVille HonkanenRami Peltonen ja Mikael Salin. Samassa yhteydessä myös Mikko Kodisoja sijoitti lisää yritykseen.

”Kova ydintiimi, kunnianhimoiset tavoitteet, laadukkuus ja aito henkilöstöstä välittäminen”, luettelee Mikko Kodisoja syiksi, miksi uskoo Serfinon tulevaisuuteen ja konseptin toimivuuteen.

Serfino on auttamassa suomalaisia arjen kiireen keskellä, yritys tarjoaa apua palveluihin keskitetysti asiakkaan oman yhteyshenkilön kautta. Saman henkilön kautta saa apua kaikkiin mahdollisiin arjen asioihin, kuten esimerkiksi ruoanlaittoon, siivoukseen, lastenhoitoon, asioiden hoitoon ja vaikkapa lasten opetukseen. Yhden luukun taktiikka helpottaa, kun ei tarvitse hankkia palveluita monesta paikasta. Jokainen palvelu pelaa yhteen, kommunikointi yrityksen sisällä on yksi olennaisimmista asioista. Serfino tuottaa myös uusia palveluita asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin.

Yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Tiina Lindfors sai idean yritykseen oman elämänsä kokemusten kautta. Yksityispankin johtajana aikaa kodinhoitoon ja perheelle ei löytynyt riittävästi eikä myöskään laadukasta ja joustavaa palvelua auttamaan arjen askareissa. ”Koin aidosti arjessani tuskastumista siitä, että en vain saanut mistään kaipaamaani laadukasta apua. Sillä tiellä ollaan”, kertoo Tiina Lindfors. 

”Haluamme omalla toiminnallamme uudistaa suomalaista palvelukulttuuria, luoda laadukkaita työpaikkoja, uusia palveluita ja ennen kaikkea auttaa asiakkaitamme nauttimaan arjesta täysillä. Näin he voivat keskittyä työhön ja vapaa-aikaan ja me hoidamme loput”, kertoo Tiina Lindfors painottaen samalla sijoittajien merkitystä koko konseptin kehittämisessä. ”Olemme historiallisen ja mielenkiintoisen murroksen keskellä, aika ja ihmiset ovat valmiita siihen, että on hyväksyttävää ostaa itselleen omaa aikaa ja palveluita kodin hoitamiseen”, Tiina jatkaa. 

Serfinolle olennaista kaikessa on laatu, siitä ei tingitä missään. Laatu näkyy myös yhteistyökumppaneissa. Tällä hetkellä Serfinolla on yhteistyösopimukset mm. Stockmannin ja Kämp Collection Hotelsien kanssa. Laadun lisäksi yrityksen arvot ”rohkeus, avoimuus, vastuullisuus ja into saada aikaan” näkyvät kaikessa tekemisessä, niin asiakkaille kuin yrityksen työntekijöille. 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Tiina Lindfors 
tiina@serfino.fi

p. 0400 952 319

Serfino on laadukas palveluyhtiö, jonka yhteistyökumppaneita ovat mm. Stockmann ja Kämp Collection Hotels. Palvelukokonaisuus rakennetaan aina räätälöidysti asiakkaan toiveiden mukaisesti.  Serfinon missio on olla suomalaisen palvelukulttuurin laadukas ja arvostettu edelläkävijä niin asiakkaiden, henkilöstön, sidosryhmien kuin yhteistyökumppaneidenkin suhteen. Serfino on perustettu vuonna 2019. Serfinon arvot rohkeus, avoimuus, vastuullisuus ja into saada aikaan näkyy kaikessa tekemisessä niin johdosta asiakaspalvelijoihin ja jokaiseen työntekijään.