Työn ja elämän tasapaino auttaa Metacorea kasvamaan

Metacore on yksi Euroopan nopeimmin kasvavista mobiilipeliyhtiöistä. Vuonna 2022 se valittiin sekä Suomen nopeimmin kasvavaksi teknologiayhtiöksi että Deloitten Technology Fast 50 -voittajaksi. Huikea kasvu vaatii paljon myös henkilökunnalta, siksi Metacore panostaa henkilöstönsä hyvinvointiin, ja onkin edelläkävijä työntekijöidensä arjen helpottamisessa. Pitkä kumppanuus Serfinon kanssa on tuottanut henkilöstölle sen suuresti arvostaman työsuhde-edun eli Serfinon kodinhoidon palvelut.

”Meille work-life balance on erittäin tärkeää. Vain harva yritys tarjoaa tällaista etua työntekijöilleen, mutta meille se on oleellinen vetovoimatekijä. Jopa siinä määrin, että otamme sen aina esille jo rekrytointitilanteessa. Kasvumme ja menestyksemme avain on osaavan henkilöstön löytäminen – myös pelialan ulkopuolelta”, kertoo Metacoren henkilöstöjohtaja Hanna Kontinen.

Serfinon tiimi kuuntelee aktiivisesti henkilöstön toiveita ja tarpeita sekä on fyysisesti läsnä Metacoren toimistolla. Kumppanuus on rakennettu vuosien aikana keskittymällä henkilöstön tarpeiden tarkkaan ymmärtämiseen ja niihin vastaamiseen sekä jatkuvaan innovointiin ja kehittämiseen. Palvelu on rakennettu niin, että se kuormittaa mahdollisimman vähän Metacoren HR-osastoa.

Henkilöstön hyvinvoinnista huolehtiminen sekä tuki työn ja muun elämän yhteensovittamiseen tuovat mahdollisuuden erottua ja vahvistaa yrityksen työnantajakuvaa innovatiivisena ja työntekijöistään huolehtivana organisaationa.


Ajankohtaista

Kesän rakastettu klassikko

Kesän rakastettu klassikko

Kokkimme Pauliinan Brita-torttu raparperilla ja mansikalla olkaa hyvä: Brita-tortussa yhdistyvät kaikki hyvän leivoksen ominaisuudet: sopivan kuiva, mutta mehukas ja maukas pohja, sesongin marjojen...

Lue lisää
Serfino on sinivalkoinen valinta

Serfino on sinivalkoinen valinta

Olemme ylpeitä Avainlippu-merkistämme. Se ei ole vain symboli – se on konkreettinen lupaus siitä, että valitessanne meidät valitsette palvelun, joka perustuu suomalaisen työn korkeisiin...

Lue lisää
foorly logo
Copyright © 2024 Serfino Oy

Tietosuojaseloste

Verkkolaskutus

Rekrytoimme

Etusivu

Palvelumme

Ajankohtaista

Hinnasto

Yrityksille

Meistä

Yhteystiedot

Varaa aika

010 206 3700
info@serfino.fi
Serfino Oy
3000548-6

Copyright © 2024 Serfino Oy

Tietosuojaseloste

Verkkolaskutus

Rekrytoimme