Yhteistyökumppanit


stockmann logo

Kämp Collection Hotels

Helsingin maineikkaimmat ja laadukkaimmat hotellit keskellä kaupunkia.

Kämp Collection Hotels on hotellikonserni, johon kuuluu joukko Helsingin maineikkaimpia hotelleja ja ravintoloita sekä Kämp Spa ja St George Care -spahoitolat. Konsernin kansainvälisesti tunnetuin hotelli on vuonna 1887 perustettu legendaarinen Hotel Kämp. Lisäksi Kämp Collection Hotelsiin kuuluvat keväällä avattu uuden ajan luksushotelli Hotel St. George, Suomen ensimmäinen design-hotelli Klaus K sekä suosittu lifestyle-hotelliketju GLO Hotels, laadukas boutique Hotel Haven merellisessä miljöössä Kauppatorin kupeessa, elegantti Hotel Lilla Roberts ja kotoisa Hotel Fabian.

Serfinon oma yhteyshenkilösi voi auttaa sinua tekemään varauksen. Lisäksi voimme auttaa sinua myös ravintoloiden, teatterin tai kuljetuksen varaamisessa.

Tervetuloa nauttimaan Helsingin hienoimmista elämyksistä!

Stockmann

Stockmann tarjoaa monipuolisen ja laadukkaan valikoiman muodin, kauneuden ja kodin tuotteita ihanan arjen ja juhlan rakentamiseen. Inspiroimme asiakkaitamme tekemään kestäviä ja vastuullisia valintoja. Stockmannilla on 8 tavarataloa Suomessa ja Baltiassa sekä verkkokauppa stockmann.com.

Stockmannin muotipalvelun asiantuntijat  tekevät jokaisesta päivästä helpon pukeutumispäivän! He auttavat sinua löytämään toiveisiisi sopivat asukokonaisuudet ja tuotteet niin arkeen kuin juhlaankin. Serfinon oma yhteyshenkilösi voi auttaa sinua varaamaan ajan Stockmannin muotipalvelusta, joka voi toimia myös etänä. Muotipalvelusta voit lukea lisää Stockmannin sivuilta: https://bit.ly/3gDGVRt