Time to focus on business and leisure

Yhteistyökumppanit

stockmann logo
Kamp collection hotels logo

Serfino tekee hyvää

Ukrainalaisten Yhdistys Suomessa ry

Stockmann

Stockmann tarjoaa monipuolisen ja laadukkaan valikoiman muodin, kauneuden ja kodin tuotteita ihanan arjen ja juhlan rakentamiseen. Inspiroimme asiakkaitamme tekemään kestäviä ja vastuullisia valintoja. Stockmannilla on 8 tavarataloa Suomessa ja Baltiassa sekä verkkokauppa stockmann.com.

Stockmannin muotipalvelun asiantuntijat  tekevät jokaisesta päivästä helpon pukeutumispäivän! He auttavat sinua löytämään toiveisiisi sopivat asukokonaisuudet ja tuotteet niin arkeen kuin juhlaankin. Serfinon oma yhteyshenkilösi voi auttaa sinua varaamaan ajan Stockmannin muotipalvelusta, joka voi toimia myös etänä. Muotipalvelusta voit lukea lisää Stockmannin sivuilta: https://bit.ly/3gDGVRt

Kämp Collection Hotels

Helsingin maineikkaimmat ja laadukkaimmat hotellit keskellä kaupunkia.

Kämp Collection Hotels on hotellikonserni, johon kuuluu joukko Helsingin maineikkaimpia hotelleja ja ravintoloita sekä Kämp Spa ja St George Care -spahoitolat.

Serfinon oma yhteyshenkilösi voi auttaa sinua tekemään varauksen. Lisäksi voimme auttaa sinua myös ravintoloiden, teatterin tai kuljetuksen varaamisessa.

Tarjoamme nyt ainutlaatuisen tutustumisedun yhteistyössä Kämp Collection Hotelsin kanssa.

Miltä kuulostaisi yöpyminen luksushotellissa Helsingin sydämessä, sillä aikaa, kun kotonasi kokattaisiin tulevien päivien ruoat valmiiksi tai siivottaisiin koti raikkaaksi ja puhtaaksi paluutasi varten?

Lue ainutlaatuisesta tutustumisedusta tästä ja hanki se itsellesi tai lahjaksi läheiselle.

Ukrainalaisten Yhdistys Suomessa ry

Peruuntuneet siivousajat käytetään hyvään tarkoitukseen, sillä olemme Ukrainians In Finland -järjestön yhteistyökumppani. Mikäli meidän tekijöillä on tyhjää kalenterissa tai yllättäviä peruuntumisia, käymme siivoamassa, järjestelemässä, desinfioimassa ja auttamassa Ukrainalaisten apukeskuksessa.